Yoga

Afspænding, styrke, smidighed, glæde, energi, fordybelse, forbindelse, ro…

Yoga er for mig en behagelig måde at øge balance i krop og sind. En måde at opleve mig selv og verden på – mere fintfølende, sanselig og ærligt.

Jeg er uddannet yogalærer fra Hamsa Yoga Studio, København og jeg underviser i yoga i Valby, Yoga med vinger.

Hvorfor skal man dyrke yoga?
Ud over, at yogaen gør dig stærkere og mere smidig, har den mange andre gavnlige virkninger. At dyrke yoga kan hjælpe dig slippe spændinger, mindske stress og få et bedre immunforsvar. Men det vigtigste af alt er, at du vil komme i kontakt med din krop – dig selv.

Under en yogatime vil du sandsynligt mærke din krop, dine følelser, tanker og, ja – selveste livet, som suser i os alle sammen, konstant!

Med min yoga-undervisning ønsker jeg at inspirere dig til at give mere slip – turde mere – stråle mere. Og mærke mere ro og balance!

Min hatha-yoga

Jeg underviser hovedsageligt i hatha yoga, som er det mest udbredte form for yoga i vesten. Hatha yoga indeholder klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser – oftest udført i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne. Fokus i Hatha yoga er typisk på at udføre de klassiske stillinger korrekt og efter kroppens kunnen.  Hatha repræsenterer dualiteterne i livet – yin og yang, maskulin og feminin, mørke og lys – og søger at balancere disse modstående kræfter.

Hver underviser bruger sig selv, sin krop og sin livserfaring, til at undervise i yoga. Min undervisning drager selvfølgelig inspiration af alt det kropslige, jeg har lavet igennem livet, og alle de forskellige yogalærere, jeg har haft og stadig har.

YOGA MED VINGER

I september 2017 åbnede jeg sammen med Hanna Permin et yogastudie i Valby, Yoga med vinger.

Hos Yoga med vinger tilbyder vi yoga til både nybegyndere og erfarne, og man kan vælge mellem yogatyper fra det helt blide til flow med sved på panden.

Man kan desuden finde hold for gravide, efterfødselshold, samt meditation, rystning og cyklusyoga. Der er mulighed for enetimer i yoga, workshops med skiftende temaer og massage.

Da både Hanna og jeg har været igennem et stress-kollaps selv, har vi også en masse tilbud for at hjælpe de stressramte.

Studiet er lille og lækkert – med plads til max. 9 personer ad gangen. Derfor har vi god mulighed for at give personlig guidning.

Læs mere om hvad vi tilbyder her.

Jeg håber at vi ses på Valby Langgade 226!

KIRKEYOGA

Jeg har siden 2017 undervist i kirkeyoga i Timotheus kirken, Valby. Det er noget helt særligt, at få lov til at dyrke yoga i kirkerummets smukke stilhed.

Kirkeyoga er blid, meditativ aftenyoga i kirken: Rolige, fysiske øvelser, som kan hjælpe til at give slip på dagens stress og bekymringer – og mærke ro, glæde og forbundethed.

Vi laver klassiske yogaøvelser, som indebærer både fysiske – og åndedrætsøvelser. Yogaen træner både din styrke, smidighed og opmærksomhed. Hver yogatime afsluttes med sawasana (afspænding), hvor jeg synger en lille, finsk aftensang.

Kirkeyoga er for både begyndere og erfarne indenfor yoga. Øvelserne laves på yogamåtter i kirkerummet (kirken har måtter). Kom i tøj, som du kan bevæge dig i.

Kirkeyogaen koster 40 kr.  og betalers kontant til kirkebøssen eller via Mobile Pay. (Pengene går til kirken, kirken betaler min løn.)

Mandag kl. 19.30-20.30
Læs mere her
Bare mød op – ingen tilmeldinger.

Yoga og suppe for unge kvinder (hver anden onsdag)

I foråret 2023 er jeg begyndt at undervise yoga i kirken for kvinder i alderen 18-25 år. Efter en times yoga er der suppe – og det hele er gratis!

Det er skønt for mig at have mulighed for at undervise de skønne unge mennesker.

Læs mere her