Yoga Stories

– Musikalske oplevelser for Krop og Sjæl

Yoga Stories er en slags blid, meditativ yogaklasse, hvor du bliver guidet ind i yogastillinger, lukker øjnene, mærker din krop, lytter til sang og fortælling – og lader indre billeder opstå.

Yoga Stories er en oplevelse til dig, som ønsker mere ro, fordybelse og glæde i dit liv. En stund, hvor der bliver kælet for dig og dine sanser.

Anna Kruse og Tiia Kotkas

Sammen med den svensk-danske sanger Anna Kruse (www.annakruse.dk) har jeg skabt Yoga Stories, som vi spiller på yogafestivaler, i kirker, på hospitaler, i virksomheder, forsamlingshuse… – hvor end I har lyst til at opleve, hvad blid sang og yoga kan skabe af små mirakler i krop og sjæl.

Varighed: ca. 75 min.
Pris: Fra 4.000 kr. + transport
Krav til rummet: Plads til det antal yogamåtter på gulvet, som der vil være deltagende. Arrangør sørger for yogamåtter/beder deltagende at tage en yogamåtte med. Rent rum med et rent gulv. Mulighed for at lukke af for støj.
OBS! Efter aftale er det også muligt at bestille en version af Yoga Stories, hvor de deltagende sidder på stole.
Ønsker til rummet: God akustik. Et smukt rum.
Booking og spørgsmål: Skriv en mail til tiia@kotkas.dk

Ro, Yoga Stories

Yoga Stories 1: “Ro”
Hvornår er du sidst blevet sunget/nynnet til ro?  Yoga Stories: “Ro” er en sanseoplevelse med meget blid yoga (mest liggende stillinger) og nordiske viser.  En stund, hvor du kan slappe af og tage imod. Du bliver guidet i meget rolig yoga, hvor du hviler i  stillingerne med lukkede øjne – og lytter til sang.

 

Deltagere siger:
“Meget afslappende og stemningsfyldt. Yogaen strækte blidt og lyderne var en god og beroligende lydtapet. En dejlig og sanselig oplevelse. Jeg deltager meget gerne igen.”
Hanne

“Dejlig oplevelse. Jeg landede i roen/stilhed. Tiden gik hurtigt. Der kom billeder, som var stærke. Tak.”
Ellen

“Sanselig, fantastisk aften med lyd. Dejlig time, der gerne må vare evigt.”
Heidi