Min yoga-historie

Min personlige yoga
Jeg har dyrket yoga siden 1995 – med nogle års pauser og med flere forskellige undervisere og stilarter.

Jeg startede i Helsinki med Ashtanga yoga, som jeg var vild med: Jeg var ung, stærk og smidig – og oplevede en vild flow i de fysisk krævende Ashtanga-timer!

Siden blev jeg mor og nød den rolige gravid- og efterfødselsyoga i Skandinavisk Yogacenter, Århus. Så gik der flere år med en træt forældre-krop, søvn-underskud og en stressende hverdag med dejlige, krævende småbørn… Hver gang jeg dog vendte tilbage på en yoga-måtte, var der en stærk, beroligende følelese af at vende hjem i mig selv!

I takt med at børnene voksede, voksede også min lyst til at blive i mig selv mere – og yoga + meditation vendte mere aktivt i mit liv. Jeg begyndte at meditere (næsten) dagligt – og begyndte at indse, at alt det fysiske, kunstneriske og åndelige arbejde, som jeg havde lavet i årevis, hænger godt sammen og beriger hinanden.

Jeg har taget en yogalæreruddannelse i Hamsa Yoga og i dag er det mig en stor glæde at inspirere mennesker til at mærke sig selv – kropslighed, ro, glæde.

For tiden dyrker jeg selv både hatha og vinyasayoga – alt efter humør, energiniveau og behov. Yoga er blevet til en naturlig del af mit liv, som hele tiden er i forandring (både yogaen og livet 🙂 ).