Kreativitet

Smukke Adelina

adelina_sotnikova.jpg.size.xxlarge.letterboxJeg kom tilfældeligt til at se kunstskøjteløb, nærmere sagt OL finalen for kvinder. Jeg kan godt blive fascineret af kunstskøjteløbernes smidighed, styrke og kunnen, samtidigt med at det er æstetisk at kigge på.

Da jeg åbnede fjernsynet, skulle en ung, russisk skøjteløber på isen. Adelina Sotnikova hed hun. Og så kunne jeg ikke få mine øjne væk fra hende, så smukt skøjtede hun! Hun var så poetisk og indlevende – og energisk, sjov, kæk, overraskende…hun var fantastisk! Hun strålede, og hun var i den grad til stede, så nærværende, at jeg fik tårer i øjnene derhjemme på min sofa.

Jeg så resten af finalen. Alle finalister var selvfølgelig meget dygtige, men det var kun den smukke Adelina, som fik mig til at græde. Og til sidst vandt hun guld – og så græd vi lidt mere, Adelina og jeg 🙂  For ikke at glemme hendes team af coaches, koreografer og hvad ved jeg. Hvilket mindede mig om, at der er ingen menneske, som kan opnå noget stort alene, uden støtte og hjælp fra andre…

Jeg har tænkt på, hvad det er, der gør en person så lysende fantastiske på scenen? Det bedste svar, jeg kan komme med er, at det er en blanding af mange ting på én gang: Teknisk kunnen, gode rammer, personlig energi/karisma, ydmyghed sammen med en power, åbenhed, musikalitet, indlevelse, energi fra publikum, støtte og samspil fra teamet/medspillerne, nydelse af nuet, glæde ved at optræde…

Nogle gange sker det, at alt går op i højere enhed…og så fæller man en tåre over, at en person minder os om at livet kan være så smukt! Tak til Adelina og hele hendes team.

65b09e3ab083d27712c17bb98b9dce07_crop_north1392928305000-Adelina-Sotnikova