Det eksistentielle, Kraft, Kreativitet

Resonans

images-3

For tiden lytter jeg til en klog mand via nettet (ikke ham på billedet. Han er der bare for at gøre os glade og inspirere os 🙂 ). Manden, jeg lytter til, taler om kærlighed, tilgivelse, sundhed i bred forstand – og mange andre livgivende størrelser. Hans budskab og måden han taler på resonerer i mig: Han sætter det i tale, som jeg har erfaret, undret over og længtes efter. Jeg inspireres af hans ord og føler mig stærkt i kontakt med mig selv når jeg lytter til ham.

Hvorfor bliver jeg ved med at lytte til lige præcis ham? Fordi der er en stor resonansflade imellem os. Han formår at tale til mange niveauer i mig på en gang, og det sker ikke så ofte!

Det er super spændende at begynde at kigge på, hvad man resonerer med; Hvad man tiltrækkes af eller hvad man selv tiltrækker i sit liv. Det, man resonerer med, ændrer sig selvfølgelig (forhåbentlig) med tiden, når man udvikler sig og når situationerne ændrer sig.

Hvilke mennesker eller menneskegrupper resonerer du med for tiden? Hvilken slags musik? Hvilke omgivelser? Hvilken slags kunst? Hvor føler du dig hjemme? Hvad inspireres du af? Og hvad fortæller alt dette om dig – og om dit potentiale? Måske peger det på, at det, du fascineres af udenfor dig selv også findes i dig?

snow mountainmontagne-prunotto

Her er en Wikipedias forklaring på resonans: “Resonans opstår, når et system udsættes for en påvirkning med en frekvens, som svarer til systemets egenfrekvens. Dermed sættes systemet i svingninger….der kan ophobes en stor energi i systemet, der kan medføre ekstreme udsving.” (Systemet forstår jeg her som mennesket med det hele: Krop, følelser, tanker og den spirituelle dimension.)

Billederne af de smukke bjerge er sat her på siden, fordi dem resonerer jeg også med. Hvad med dig? 🙂