Bogen “Livskraft”

Min inspirationsbog “Livskraft” udkommer i januar 2023 – jeg er glad og lettet.

Bogen har været undervejs i flere år. Det hele startede med, at jeg følte mig frustreret over, at jeg synes at jeg vidste så meget – men det, jeg vidste noget om, var noget kropsligt, fornemmet, usagt. Så jeg begyndte at skrive om mine oplevelser med krop, skuespil, yoga, meditation, kreativitet, bevidsthed – ting, jeg arbejder med.

Jeg troede, at det skulle være en blog, men det blev til en bog. Og jeg glæder mig til at dele den med dig 🙂

Du er inviteret til bogrelease hos Yoga med vinger, Valby Langgade 226 – jeg regner med, at det bliver søndag d. 29. januar kl. 13-15.

Begsidetekst:

Tiia Kotkas er en dansk-finsk scenekunstner, som de sidste mange år også har været underviser i yoga og meditation.

I denne bog samler hun sine sprogligt fine og præcise iagttagelser om det at være menneske i en tid, hvor vi ofte er tynget af krav og angst for ikke at slå til. Bogens afsnit er ordnet i temaer, så du nemt kan dykke ned i dét, som optager dig mest.

Det er ikke nogen almindelig selvhjælpsbog. Den lover dig ikke, at noget kan fikses – eller at der er én måde at gøre tingene på. Den inviterer dig indenfor i et modent og varmt univers, som er dybt forankret i den visdom, som naturen og kroppen tilbyder os.

I Livskraft bliver du inspireret til at dykke ned i din egen krop og bevidsthed og finde dén sjælero, glæde, taknemmelighed og handlekraft, som du allerede bærer i dig.