Om Tiia Kotkas

Tiia Kotkas - Yogalærer, skuespiller og massageterapeutJeg er yogalærer, massageterapeut og indehaver af yogastudiet Yoga med vinger i Valby. Tidligere har jeg arbejdet som skuespiller og teaterleder i Teater Astra (teaterastra.dk).

Via teater har jeg igennem årene forsøgt at udtrykke det, som er vigtigt – og det, som er vigtigt har jeg undesøgt og mærket på min krop fx. via yoga.

Teater og yoga har mere til fælles, end man umiddelbart tror: I begge arbejder man med krop, følelser og bevidsthed, arbejdet sker i “nuet” – og det, som sker ofte er lidt magisk. Det, som sker, kan være svært at dokumentere eller bevise – men når det fungerer, beriger, løfter og inspirerer det dem, som er en del af oplevelsen.

Min baggrund
Jeg er uddannet skabende teaterperson og dramalærer fra Finland. Desuden har jeg en massage-og coach-uddannelse (Nordlys Center, Silkeborg), en uddannelse i kunst- og kulturledelse (University College Sjælland), en yogalæreruddannelse (Hamsa Yoga, København) og har i de sidste 25 år studeret yoga, meditation, fysisk teater, sang og dans med mange inspirerende lærere.

jalat ja kivet kopi

Jeg er født i Helsinki (1970) og vokset op i den finske kultur, hvor naturen har en stor betydning. Jeg besøger Finland jævnligt – og det giver mig ro, glæde og grounding at færdes i den finske natur.

Jeg har boet i Danmark siden 1997, er dansk gift og mor til to store børn. Jeg er taknemmelig for mit mangfoldige liv med to kulturer – noget, som forhåbentlig gør mig i stand til at se tingene fra flere, end de vante vinker.